Phoenix Instinct
Compact Bag

Phoenix Instinct Compact-veske kommer med en universaladapter i karbonfiber som passer til rullestolen din på sekunder.

Phoenix Compact-veske med hjul er designet i henhold til spesifikasjonene for EU-flycabiner, og leveres med universaladapter i karbonfiber som passer din rullestolen.

Phoenix Instinct-vesker bærer hele vekten slik at stolen din ikke tipper bakover selv når den er fullastet. En lett tilgjengelig polstret lomme for nettbrett og bærbare datamaskiner eller annet- betyr at du går gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen enkelt og greit.

  • Laget av polstret ballistisk nylon av høy kvalitet
  • Store omnihjul ruller lett i alle retninger og over hindringer.
  • Den polstrede topplommen er ideell for kameraer, bærbare datamaskiner eller nettbrett og kan nås når den er festet til rullestolen
  • Alle rom bruker store YKK-glidelåser av høy kvalitet.
  • Vi anbefaler å beskytte din Phoenix Compact mot skitt, UV-stråler og regn med den valgfrie beskyttelsessprayen.
  • B x L x H / 42x56x25 cm.
  • Vekt: 4 kg.

Kompatibilitet og konstruksjon

Phoenix Compact passer til alle/de fleste manuelle rullestoler, enten med et universaladapter, laget i karbonfiber. Adapteret er meget robust og vil bøye seg til formen i setet.

Kvalitetsmaterialer
Robust, polstret ballistisk nylon med YKK-glidelåser av beste kvalitet rundt. Phoenix Instinct-vesker er av topp kvalitet, du vil ikke bli skuffet.

Tilbehør / reservedeler
Alle Phoenix Instinct bager/systemer er solide, og tåler det meste. Det er nesten usannsynlig at noen klarer å ødelegge den- men det skjer jo. Vi leverer naturligvis reservedeler- om det skulle være nødvendig.

Jeg ønsker mer informasjon om...

Enkelt.

Phoenix-vesker bærer hele vekten slik at stolen din ikke tipper bakover selv når den er fullastet. En lett tilgjengelig polstret lomme for nettbrett og bærbare datamaskiner betyr at du går gjennom flyplasssikkerheten med rask effektivitet.