LIFT active

Endelig en smart rullestol med setehøydejustering!

LIFT activ har manuell setehøydejustering, som enkelt justeres ved hjelp av et håndtak. Med bare litt muskelkraft løftes setet oppover med opptil 30 cm. I denne posisjonen er rullestolbrukeren øye til øye med en person som er ca. 1,75 m høy.

Justerbar setehøyde gjør rullestolen svært fleksibel til bruk i dagliglivet, den lar den nå det du trenger.

Som ansatt og rullestolbruker kan du nå være enda mere selvstendig i møte med arbeidsoppgaver – eller i møte med kunder. Lettere å betjene forskjellige maskinpaneler- enklere å få oversikt over disken- og lettere å snakke med folk, i øyehøyde.

Øverste hylle er plutselig tilgjengelig.

Tar deg til riktig nivå
– i jobb, hverdag og fritid

LIFT activ er ideell for transport og for bruk på jobb, i hverdagen- og i forbindelse med fritidsaktiviteter. Det å rekke mappene på øverste hylle på kontoret, sette oppvasken i skapet over benken, ha øyehøyde med kollegaer, familie og med venner- ikke minst se over disken når man bestiller noe i baren- det er ikke problematisk med LIFT activ.

LIFT activ har manuell justering av setehøyden, med enkel justering via armlenet. Den trinnløse høydejusteringen oppnås med gasstrykkfjærer, og man trenger bare litt muskelkraft for å justere setehøyden med opptil 30 cm

Lett og aktiv til tross for løftemekanisme og enkel transport

Selv med ramme og den unike løftemekanismen, så veier ikke LIFT activ mer enn litt over 14 kg

Enkel å transportere i bagasjerommet ved ganske enkelt å demontere rullestolen.

Ingen verktøy er nødvendig.

Kan brukes som hjelpemiddel for å stå opp

Personer hvis tilstander gir dem noe bevegelser i bena (som multippel sklerose, muskeldystrofi, delvis paraplegi eller delvis lammelse med noen bevegelser i bena, ryggmargsbrokk, protesebrukere eller nevrologiske sykdommer som gir litt bevegelse i bena), kan også bruke LIFT activ for å hjelpe seg selv å reise seg.

For denne bruken er det fornuftig å velge «Delt fotstøtte med svingbar rammestamme» eller en annen fotstøtte som kan slås sammen eller svinges bort.

Alternativ: Avtagbar rammestamme, svingbar med delt fotstøtte:

Fotstøttene svinges ut og tas av, slik at rammen ender i fremre ende av setet og frigjør god plass til forflytning.

Ulike ryggsystemer

Ryggstøtten kan foldes og justeres i syv forskjellige vinkler (uten verktøy), og gir dermed fleksible sittestillinger. Som et ekstra utstyrsalternativ tilbyr Ergofix-ryggstøtten en fast korsryggstøtte. Ryggstøtten kan legges ned ved lordoseleddet og gir fleksibilitet for korsryggstøtte.

Flere seteløsninger

Ulike setesystemer er tilgjengelige for LIFT activ. Setet med beltejustering (Åpent belte) lar brukere justere trykkfordelingen ved hjelp av belter. Setet med konturforming (Seteforming) gir en dempende effekt, absorberer støt og hjelper til med å forhindre trykksår. Den er svært pustende og solid (Dobbeltsydd for å motvirke «hengekøye»-effekten).

Bredt utvalg av ekstrautstyr og tilbehør

Hver LIFT activ er en tilpasset modell, med rammedimensjoner og utstyr som alltid er skreddersydd til brukerens behov. Du kan velge mellom et bredt utvalg av utstyr for LIFT activ, inkludert fotstøtter, bremser, kjørehåndtak, rygg- og setesystemer, samt driv- og styrehjul.

Jeg ønsker mer informasjon!

Jeg ønsker mer informasjon om...