En elektrisk rullestol som varer like lenge som deg

Batteriet på Series 5 varer tre ganger mer enn det vanlige rullestolbatterier gjør, med opptil 40 km rekkevidde i virkelige forhold.

Freedom one life Series 5

Høyeffektive motorer som leverer tre ganger kraften til sammenlignbare rullestoler på markedet. Et kompakt design- ideell for presis manøvrerbarhet.

Ekstra brede bakdekk for ekstra trekkraft og stabilitet. Opptil 30% lettere enn sammenlignbare elektriske rullestoler på markedet.

Komfort på hardt underlag / terreng, over fortauskanter og i bakker

Fullt tilpassbare drivprofiler og høyeffekts 660W motorer gjør hverdagslige hindringer mye lettere å overkomme. Enten du skal til kontoret eller til den andre siden av verden, er Series 5 designet for å gi deg en smooth tur med lavtrykksdekk og komfortable seter.

Sikkerhet og pålitelighet testet i over 20 000 km

20 000 km med praktisk og realistisk testing på tvers av kontinenter av vår grunnlegger Alex Papanikolaou. Med fokus og utvikling på alt fra den minste til den største detalj møter nå Series 5 de aller strengeste standarder

Series 5 har gjennomgått alle nødvendige tester- og er godkjent i henhold til NS-EN 12184:2014.

Series 5 designet for transport i bil, på tog/buss- og ikke minst i fly. Uten de problemer man har vært vant til å møte.

Designet for praktisk bruk i hverdagen

Det være uanstrengt å bruke en elektrisk rullestol. En innebygd lader betyr full frihet til å dra hvor du vil, når du vil, uten å måtte presse en klumpete lader inn i baggen. Sammenleggbar rygg og en batteriisoleringsbryter gjør Series 5 klar for luft- vann eller landtransport på sekunder.

Komfortabel og justerbar

Med et utvalg av varierte setestørrelser, 50 graders tilt og 300 mm seteløft, kan du finne den perfekte posisjonen for enhver situasjon. Enten du ser på en film, strekker deg etter melk på butikken eller vil ha en samtale mens du ser noen i øynene. Rett frem…

Bransjeledende design

Series 5 elektrisk rullestol er laget med én ting i tankene – frihet. For, i motsetning til mange andre elektriske rullestoler på markedet, ledes designteamet for Series 5 av en rullestolbruker som kjenner utfordringene- og som har tanker om hvordan ting bør og kan være. Også for deg

Praktisk

Med enkle bekvemmelighetsfunksjoner som:

 • Ombordlader – denne konverterer strømmen uansett hvilket land du befinner deg i.
 • Enkel tilgang til frihjulsspak.
 • Enkel tilgang til batteriisolering

Kompakt

Selv med sine tykke og kompakte drivhjul og fremre hjul, er Series 5 bare 650 mm bred og 1115 mm lang. Svingradiusen er bare 890 mm, så det er enkelt å navigere innendørs.

Brukervennlig

 • Tydelig berøringsskjerm med presis batteriinformasjon
 • Elektrisk justering av sittestilling og høyde
 • 4 individuelt tilpassede kjøremoduser for å passe enhver situasjon
 • Lademonitor med gjenværende tid før fulladet
 • Fungerer med hansker og i regn

Spesifikasjoner

 • Toppfart, 12 km/t
 • Rekkevidde; 40 km. (Reell)
 • Ladetid; Fra 0-100% = 8 timer

Jeg ønsker mer informasjon!

Jeg ønsker mer informasjon om...